Web design responsive

Web Design - Creare Site Responsive
vezi abonamente pentru companii


web design responsive

Constructie site de prezentare

Construim site-ul de la zero sau refacem site-ul vechi. Design-ul ales va fi in concordanta cu activitatea ce va fi prezentata pe website. Tu alegi daca folosim textele si imaginile tale sau le realizam noi.

Site-ul va fi optimizat pentru vizionare corecta pe orice device. Este cerinta obligatorie impusa de Google, pentru a nu fi penalizat la pozitionarea in cautari.


Optimizare SEO

Optimizarea site-ului este necesara pentru ca cei interesati de serviciile sau produsele tale sa te poata gasi prin simpla cautare pe Google. Vom analiza concurenta, vom inscrie site-ul manual in directoare de calitate, vom determina care sunt cele mai relevante cuvinte cheie. Toate aceste demersuri vor fi sustinute de continut de calitate: text si imagini optimizate, pentru a fi vizibil pe orice browser si dispozitiv.


Administrare site si retele sociale

Dezvoltarea unui site de succes este un proces continuu. In functie de complexitatea proiectului tau, vom gasi formula de administrare potrivita prin alcatuirea de pachete si abonamente semestriale sau anuale la preturi accesibile.


Sesiuni foto-video incluse in pachetele de administrare web

Ca noutate, am introdus in abonamentele de administrare, sesiuni foto-video pentru produsele si serviciile companiei tale, utile la prezentarea serviciilor, echipei, birourilor, liniilor de productie etc. Beneficiezi de imagini si clipuri de prezentare realizate la standarde profesionale, optimizate pentru mediul online.


Costuri informative

Tip serviciu Pret
Formular contact gratuit
Creare LOGO 50 euro
Creare si administrare site 180 euro / luna
Administrare retele sociale 50 euro / luna
Abonament: site + retele sociale + productie foto/video de la 300 euro / luna

Cu un site simplu si bine optimizat, cu administrare periodica si promovare inteligenta, vei fi prezent pe primele locuri in cautarile din Google.


Contacteaza-ne