Studio foto mobil

Sedinte foto realizate cu studio foto mobil in locatia beneficiarului


Foarte apreciate in randul clientilor, acest gen de sesiuni foto cu studio foto mobil, imbina confortul din propria locuinta cu stilul profesionist de fotografiere.


Ce inseamna o sesiune foto cu studio foto mobil?

Ulterior discutiilor despre amanunte legate de data programarii, locatie, tema aleasa, costuri, ne deplasam cu aparatura completa (fundaluri, lumini de studio, umbrele, softbox-uri, blende, laptop, transmitere etc.) pentru desfasurarea sedintei foto in aceleasi conditii ca intr-un studio foto profesionist.

Avantajul consta in faptul ca eliminati deplasarile si surprizele neplacute cauzate de igiena unui studio necunoscut, folositi elementele de recuzita proprii (recomandam cu tarie acest lucru mai ales pentru copii), veti poza mult mai natural si fara retineri in mediul personal.  Fotografierea se va realiza direct in laptop, astfel ca veti vedea pozele in timp real ceea ce va ajuta sa corectati anumite posturi sau expresii. 

Se elimina stresul eliberarii studioului la ora fixa. Se pot face pauze de schimbarea tinutei, recuzitei, refacerea machiajului si de ce nu pauze de odihna. Bebelusii vor avea nevoie de pauze de alaptat, copiii se vor plictisi destul de repede iar adultii vor obosi. Daca sedinta foto se face fara graba, rezultatele vor fi excelente si fotografiile finale vor evidentia expresii si posturi naturale.

Luminile se vor combina la fel ca in studioul profesional, folosind modificatori de lumina si scheme de iluminare potrivite. O sedinta foto cu studio foto mobil va fi deosebit de amuzanta daca invitati sa participe prieteni sau rude. Pretul va fi acelasi si va veti distra copios.

Vezi si oferta Cabina Foto Box la petreceri.