FotografiaTa

Site-ul Mirilor

Site-ul mirilor

Miri

Site-ul mirilor

Site de nunta pentru miri

Povestea voastra sub forma unui site de nunta. Ce este site-ul mirilor?

Site-ul pentru miri sau site-ul de nunta, reprezinta cea mai noua si completa metoda de informare asupra nuntii.

In site-ul mirilor se pot prezenta imagini cu si despre miri, povestea lor, cum s-au cunoscut, cand au hotarat sa se casatoreasca, pe unde au calatorit, amintiri etc.

Viitorii participanti la nunta, pot confirma prezenta si se pot informa usor despre locatia bisericii si restaurantului.

Fotografiile de la nunta vor fi vizionate de catre toti invitatii care au conexiune la internet.

Este eliminat stresul de a trimite fiecarui invitat, fotografiile de la nunta. Cine primeste link de acces, poate viziona imaginile.

Confidentialitate maxima, pot viziona doar cei care primesc link de acces.

Site-ul este responsive. Se vizioneaza corect pe smartphone, PC sau tableta.

Ce contine un site de nunta pentru miri?

Pagina "HOME", cu date generale.

Pagina "DESPRE NOI", cu prezentarea mirilor.

Pagina "UNDE & CAND", cu imagini si precizari despre locatiile unde se va desfasura evenimentul (stare civila, biserica, restaurant).

Pagina invitatilor speciali: galerii de fotografii cu nasii, parintii, rudele apropiate, domnisoare si cavaleri de onoare.

Pagina cu galerii foto ce vor contine imagini cu mirii, inainte de casatorie si de la nunta.

Pagina cu formular de contact. Aici se pot trimite mesaje mirilor si, foarte important, se poate confirma/infirma participarea la eveniment.

Site-ul de nunta va contine link spre paginile de facebook si youtube ale mirilor.

Site-ul va beneficia de certificat de securitate si adrese de e-mail personalizate.

Site-ul mirilor
Site-ul mirilor

Site-ul mirilor

Cat costa site-ul personal de nunta?

GRATUIT, in cadrul pachetului de servicii foto de nunta - 6 luni de functionare. 150 euro (TVA inclus) - 6 luni de functionare.

Cum comandati un site de nunta?

Simplu: ne contactati telefonic sau pe e-mail. Stabilim detaliile si construim site-ul. Pentru oricine doreste un astfel de site de nunta, gazduirea este inclusa in pret, iar denumirea va fi sub forma: exemplu/fotografiata.ro. Este important ca site-ul sa fie functional cu minim 2-3 luni inainte de eveniment. Timpul de finalizare este de 7-10 zile lucratoare de la data la care primim toate materialele (fotografii si texte).

Practic si modern

Un site personal de nunta pentru miri, va inlocui cu succes invitatiile traditionale de nunta, va furniza toate informatiile necesare pentru invitati si va pune o amprenta moderna asupra fericitului eveniment.

Optional

Punem la dispozitia voastra servicii de grafica, editare foto si print: albume foto carte, marturii magneti foto, albume digitale, print fotografii, reviste foto, foto instant la nunta.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0