Sedinta foto de nunta
trash the dress, love the dress


sedinta foto nunta

Cand facem sedinta foto de nunta?

Majoritatea mirilor, conditionati de timp, buget, rude etc., aleg ca imediat dupa slujba de la biserica sa realizeze o scurta sesiune foto cu participantii de la ceremonia religioasa. De cele mai multe ori sesiunea foto se prelungeste, mirii alegand un parc din apropiere pentru cateva cadre "mai artistice". Rezultatul va fi, de cele mai multe ori, unul de tip sablon, fotografii asemanatoare cu ale altor cateva mii de miri fotografiati in acelasi parc, biserica etc.

Pentru ca "graba sa nu strice treaba", recomandam intotdeauna mirilor sa rezerve mai mult timp sesiunii foto dedicate mirilor sau o zi dedicata sedintei foto de nunta.


Cat costa sedinta foto de nunta?

Nesemnificativ, raportat la costurile intregii nunti. Rochia scumpa de mireasa, costumul mirelui, limuzina, pregatirile, nu au nici o relevanta daca nu sunt puse in valoare de imagini de calitate. Primim deseori fotografii pentru albume de nunta, facute de amatori. In 70% din cazuri fotografiile sunt inutilizabile pentru print.

Oricine isi doreste imagini de calitate, poate obtine acest lucru cu un buget decent. Preturile se vor calcula in functie de complexitatea sedintei foto.


Unde facem sedinta foto de nunta?

Propunem mirilor nostri variante de sedinte foto cat mai originale, in locatii reprezentative pentru stilul mirilor. La intalnirea premergatoare evenimentului, discutam in detaliu despre locatiile de fotografiere, concept, recuzita, tehnica etc.


Ce primiti?

Fotografii tiparite, la calitate premium, pe albume foto carte cu design unic.