FotografiaTa

Restaurare reconditionare fotografii vechi

restaurare reconditionare fotografii vechi

Restaurare

Restaurare reconditionare fotografii vechi

Servicii restaurare, retus, reconditionare fotografii vechi

 

Aveti fotografii rupte, deteriorate, vechi, cu pete, ingalbenite de vreme, gresit expuse? Nici o problema! Serviciile de restaurare reconditionare fotografii vechi prin procesare digitala, ofera o noua sansa fotografiilor din colectia dumneavoastra. 

Prin restaurare digitala, se repara, se elimina sau se adauga elemente, obtinand produsul final, care este de fiecare data, mai bun decat originalul. 

Restaurare fotografii deteriorate

Trimiteti fotografiile vechi prin formularul de mai jos, evaluarea fotografiilor este gratuita, astfel in cazul in care fotografia este irecuperabila, nu platiti nimic.

Dupa evaluarea fotografiei, vom transmite costurile de restaurare a fotografiei deteriorate. Dupa reconditionare, veti primi fotografiile vechi , restaurate in urma procesarii, in format digital si la cerere, printate pe hartie fotografica, inramate profesional. 

Indiferent de gradul de degradare, merita sa incercati. Plata serviciilor de restaurare reconditionare a fotografiilor vechi sau deteriorate se face dupa vizualizarea online a fotografiilor restaurate de proba.

Optional fotografiile restaurate se pot inrama profesional cu rame metalice si passepartout. Costurile pentru inramare difera in functie de tipul inramarii.

restaurare reconditionare fotografii vechi
restaurare reconditionare fotografii vechi
restaurare reconditionare fotografii vechi
restaurare reconditionare fotografii vechi
restaurare reconditionare fotografii vechi

Preturi restaurare fotografii vechi, rupte, patate

Tarife manopera restaurare fotografii deteriorate
Restauram fotografiile deteriorate prin realizarea unei copii dupa fotografia veche originala si apoi editare digitala. Interventia nu afecteaza in nici un fel fotografia originala.

Costurile pentru serviciile de restaurare fotografii vechi pornesc de la 90 Lei/ora de editare foto (TVA inclus). Pretul restaurarii foto se modifica in functie de complexitatea editarii si dimensiunea fotografiei finale.

Trimite fotografia ta veche si vom face o evaluare gratuita apoi vom transmite costul si timpul de finalizare.

restaurare reconditionare fotografii vechi
Inramare fotografii vechi

Print si inramare fotografii vechi

Fotografiile restaurate se tiparesc, pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu rezistenta mare in timp.

Optional, fotografiile restaurate se pot inrama profesional cu passepartout si rama metalica prevazuta cu agatatori si sticla de protectie. Costurile de inramare se vor calcula in functie de marimea tabloului.

Daca aveti mai multe fotografii vechi, va propunem reviste si calendare de perete cu print digital la calitate inalta si tiraj mic.

Trimite fotografiile pentru evaluare.
Raspundem in cel mult 24 ore!


Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0