Promovare fotografi cameramani

Servicii si pachete de promovare pentru fotografi si cameramani de nunta
vezi pachete promovare AICI


Despre

Propunem o varianta de promovare pentru fotografi, cameramani, videografi din Romania, structurata pe specificul fiecaruia (evenimente, produse, arhitectura, familie etc.), unde fiecare membru poate expune portofolii de imagini, articole, date de identificare, logo.

Principiul este simplu: Trimiti pe e-mail un mesaj cu intentia de a fi vizibil pe site, iar noi te contactam telefonic. Nu este necesar sa faci cont. Detaliile colaborarii vor fi stabilite contractual.


Servicii

Oferim spre inchiriere spatiu pe site, sub forma de pagini web optimizate. Poti inchiria pagina de prezentare si pagina/pagini de portofoliu, poti scrie articole care vor fi publicate pe pagina dedicata articolului, cu link din blog, te poti abona la pachete ce includ editare foto / video, albume tiparite, print foto.

Adresa paginii principale, va fi de forma: fotografiata.ro/nume.html si va contine meniu cu link catre celelalte pagini. Articolele si imaginile vor fi optimizate pentru web.


Lista cu fotografi si cameramani de nunta

Vei fi inclus in lista cu fotografi si cameramani din Romania si vei ramane vizibil toata perioada de promovare.

Lista cu fotografi si cameramani se prezinta sub forma unei pagini web in care va fi listat numele tau, fotografia ta, specializarea, link catre portofoliu, date contact.Vezi AICI pachetele de promovareAvantaje

  • Esti vizibil pe unul dintre cele mai vechi site-uri de profil, bine pozitionat in cautarile din Google.
  • Nu vor fi reclame impuse pe paginile tale.
  • In anumite conditii, beneficiezi de consiliere gratuita, in domeniul foto si video.
  • Vom organiza intalniri, unde putem discuta relaxat despre pasiunea noastra.
  • Preturi decente.
  • Primesti contracte tipizate, specifice activitatii de fotograf / cameraman.

Scop

Incercam sa cream, online si nu numai, un mediu eficient, civilizat si de incredere atat pentru furnizorii de servicii foto / video, cat si pentru potentialii clienti.

Daca esti cameraman sau fotograf la inceput de drum si ai un portofoliu foto sau video decent, ai ocazia sa intri in acest business, in mod corect si fara costuri prohibitive.Contacteaza-ne