Productie foto video publicitate

Foto - video pentru publicitate si reclame. Videoclipuri si fotografii pentru companii.

VEZI PRETURI AICI


FOTO

Fotografiem dupa cum urmeaza:

Fotograf pentru evenimente corporatiste
Fotografiem evenimentul firmei dumneavoastra la data si locul stabilit. In functie de preferinte, vom lista fotografiile finale pe DVD-uri personalizate, in format JPEG sau TIFF, la rezolutie de print.

Fotograf pentru produse
Produsele companiei tale au nevoie de prezentare profesionala. Vom fotografia cu aparatura speciala toate produsele tale. Fotografiile finale vor fi optimizate pentru print si vizionare corecta pe web. Fotografiile pot fi tiparite sub forma de cataloage de prezentare, calendare, flyere etc.

Fotograf pentru arhitectura
Esti dezvoltator imobiliar sau constructor? In mod sigur ai nevoie de prezentarea proiectelor imobiliare. Vom realiza fotografii de interior si exterior, fotografii panoramice. Imaginile realizate vor fi optimizate pentru tipar, dar si pentru utilizarea lor pe internet.

Fotograf pentru prezentari industriale.
Activitatea de construire sau amenajare a parcurilor industriale sunt intregite de prezentari interesante sub forma de videoclipuri compuse din fotografii, asa numitele TimeLapse. Suntem capabili de producerea unor astfel de videoclipuri de prezentare prin fotografierea specifica a locatiilor si activitatilor respective, pe timp indelungat - saptamani sau chiar luni de zile de fotografiere continua.


VIDEO

Filmam cu aparatura profesionala dupa cum urmeaza:

Videograf pentru evenimente corporatiste
Filmam cu aparatura profesionala evenimentele companiei dumneavoastra. Montajul final va fi listat in formatul solicitat.

Montajul video
Propunem listarea montajului final in format MP4 listat pe stick.

Productie video pentru proiecte publicitare, filme si videoclipuri de prezentare
Suntem incantati sa participam la proiecte video publicitare sau de prezentare a companiilor. Suntem capabili sa facem sa fie simplu si convenabil, un proiect care pare a fi extrem de costisitor.


EDITARE


Pentru toate serviciile solicitate incheiem contract si eliberam factura. Relatii la: 0720 006 050. Preturi pachetepentru companii AICI