Productie foto video publicitate

Fotografiere, filmare si editare pentru companii si persoane fizice.


FOTO

Fotografiem cu aparatura profesionala dupa cum urmeaza:

Fotograf pentru evenimente corporatiste
Fotografiem evenimentul firmei dumneavoastra la data si locul stabilit. In functie de preferinte, vom lista fotografiile finale pe DVD-uri personalizate, in format JPEG sau TIFF, la rezolutie de print.

Fotograf pentru nunta / botez
Vom fotografia nunta sau botezul dumneavoastra in stil fotojurnalistic, portret, fashion si detaliu. Fotografiile vor fi listate pe DVD-uri personalizate, in format JPEG, la rezolutie de print. Pachetul standard pentru fotografie de nunta contine un album tiparit la calitate premium.

Fotograf pentru produse
Produsele companiei tale au nevoie de prezentare profesionala. Vom fotografia cu aparatura speciala toate produsele tale. Fotografiile finale vor fi optimizate pentru print si vizionare corecta pe web. Fotografiile pot fi tiparite sub forma de cataloage de prezentare, calendare, flyere etc.

Fotograf pentru arhitectura
Esti dezvoltator imobiliar sau constructor? In mod sigur ai nevoie de prezentarea proiectelor imobiliare. Vom realiza fotografii de interior si exterior, fotografii panoramice. Imaginile realizate vor fi optimizate pentru tipar, dar si pentru utilizarea lor pe internet.

Fotograf pentru prezentari industriale.
Activitatea de construire sau amenajare a parcurilor industriale sunt intregite de prezentari interesante sub forma de videoclipuri compuse din fotografii, asa numitele TimeLapse. Suntem capabili de producerea unor astfel de videoclipuri de prezentare prin fotografierea specifica a locatiilor si activitatilor respective, pe timp indelungat - saptamani sau chiar luni de zile de fotografiere continua.


VIDEO

Filmam cu aparatura profesionala dupa cum urmeaza:

Videograf pentru evenimente corporatiste
Filmam cu aparatura profesionala evenimentele companiei dumneavoastra. Montajul final va fi listat in formatul solicitat.

Videograf pentru nunta / botez
Cu toate ca tehnologia a avansat foarte mult si acum oricine poate filma cu orice aparat foto, lucrurile in domeniu nu sunt chiar asa simple. Internetul este plin de oferte ca: "filmare 4k la calitate dslr".

Personal as evita o astfel de oferta si va explic de ce: Aparatele foto care pot filma la o rezolutie 4k de calitate (bitrate mare) sunt putine si extrem de scumpe. De regula sunt folosite in productia cinematografica, in anumite conditii si echipate corespunzator - nu intru in detalii.
Echiparea unui dslr pentru filmare este costisitoare si implica personal de inalta calificare pentru manevrare corecta.

Dslr-urile utilizate in mod frecvent la nunti si botezuri se rezuma la echiparea cu microfon si dispozitiv steady ieftin. Greu de manevrat in cazul focalizarii, dslr-ul respectiv nu va obtine nici pe departe rezultatele unei camere video dedicate.

Folosim dslr-ul in filmare ca si camera secundara pentru cadre de detaliu si portret, NICIODATA ca si camera principala.

MONTAJUL VIDEO - preferam sa listam montajul final in format BLURAY sau, mai nou, in format MP4 listat pe stick. Nu impartasim ideea de inserare a meniurilor . Ati vazut film artistic cu meniuri?! :).

Productie video pentru proiecte publicitare, filme si videoclipuri de prezentare
Suntem incantati sa participam la proiecte video publicitare sau de prezentare a companiilor. Suntem capabili sa facem sa fie simplu si convenabil, un proiect care pare a fi extrem de costisitor.


EDITARE


Pentru toate serviciile solicitate incheiem contract si eliberam factura. Relatii la: 0720 006 050.