Print pe hartie fotografica

Print foto cu editare inclusa


Procesul fotografic incepe cu fotografierea in aparatul foto, continua cu editarea si se termina cu printarea pe hartie fotografica. Pentru fotografi profesionisti si amatori pasionati de fotografie tiparita, propunem un serviciu de printare foto care sa includa si corectia fotografiilor.

Trimite, gratuit, fotografiile tale in format digital prin servicii de curierat online pe adresa de e-mail: foto@fotografiata.ro. Corectam fotografiile digitale prin editare: culoare, contrast, expunere, redimensionare, apoi le tiparim la calitate foto. Fotografiile vor fi livrate prin curier contra-cost sau online.

10 x 15 cm UV lucios 240g 6 LEI


Nu este impusa limita de tiraj. Pentru dimensiuni mai mari decat cele afisate, preturile se vor recalcula. Corectia fotografiilor presupune reglarea expunerii, contrastului, luminozitatii si balansului de alb pentru un print corect.

Aici gasesti un serviciu complet de printare a fotografiilor pe hartie fotografica de cea mai buna calitate. Serviciul de printare foto se adreseaza fotografilor profesionisti, dar si fotografilor amatori. Fotografiile in format 10x15cm, contin strat protector UV.