Preturi foto video nunta / botez

Tarife pentru servicii foto nunta / botez


Vezi propunerea noastra pentru 2018 AICI


De multe ori suntem intrebati despre ce preturi practicam pentru servicii foto - video la nunta sau botez, fara sa ni se comunice detalii despre eveniment. Este ca si cum ar intreba cineva din usa magazinului cat costa o pereche de pantofi :) In sectiunea - pachete foto video pentru nunta / botez - propunem cateva variante de servicii foto - video personalizabile.
Fiecare eveniment de gen se diferentiaza prin locatia unde se desfasoara petrecerea, numar de invitati, locatia ceremoniei religioase, locatia pregatirilor, locatia sedintei foto cu mirii, solicitarea de tehnica foto-video, numar de fotografi si cameramani, tema nuntii, deplasari, fotografii instant, numar de fotografii finale, nivelul de editare al fotografiilor si al montajului video, formatul de livrare al materialelor finale (digital, print), formatul albumelor personalizate si lista poate continua.

 

Pentru transmiterea unei oferte, avem nevoie de informatii referitoare la evenimentul dumneavoastra.
Va propunem sa trimiteti pe adresa de e-mail: foto@fotografiata.ro detalii despre eveniment, ce servicii solicitati si bugetul disponibil sau solicitati telefonic sau pe e-mail o intalnire pentru discutii, moment in care va prezentam si portofoliu foto - video (recomandat). E simplu, profesional si confortabil. Indiferent de varianta, va raspundem in cel mai scurt timp.

Cere un pret Galerie foto