FotografiaTa

Oferta servicii foto video

Oferta

Oferta servicii foto video

Oferta generala

 

Oferta servicii foto video pentru companii

Serviciile si produsele companiei tale se vor vinde mult mai bine daca sunt promovate prin imagini de calitate. Iti propunem variante de fotografiere a produselor si serviciilor, imbinate cu servicii de web design si promovare online. Pachetele comerciale includ: sesiuni foto – video de produse si servicii, creare site de prezentare responsive, optimizat, campanii de promovare online, mentenanta.

Foto video pentru nunta si botez

Fotografiem si filmam profesional evenimentul tau, in stil fotojurnalistic, portret si detalii. Rezerva fotograf si videograf de nunta la preturi decente.

Pachete foto video nunta si botez

Completam oferta de fotografiere si filmare la nunti, cu fotografii instant in timpul petrecerii, albume de nunta fotocarte, cabina foto cu accesorii amuzante, echipa extinsa de fotografi si cameramani de nunta si botez.

Restaurare si reparatii fotografii vechi sau deteriorate

Colectia de fotografii vechi poate lua forma unui album tiparit, fotografiile mici se pot redimensiona, personajele sau fundalurile nedorite se elimina, fotografiile deteriorate se restaureaza. Prin restaurare si reconditionare foto, dam viata amintirilor tale, la costuri decente, prin tiparire la calitate foto pe hartie raster.

Albume fotocarte

Albumele oferite de noi, combina calitatea desavarsita a materialelor utilizate pentru manufacturare, design-ul unic si tiparul foto de inalta rezolutie. Ne adresam in special clientilor care comanda pachete foto de nunta/botez, dar si fotografilor profesionisti sau amatori avansati. Pentru comenzi cu tiraje mari preturile se vor personaliza.
Avantaje: Durabilitate! Il ai toata viata si va ramane mostenire de familie!

Productie video-clipuri publicitare

Oferta servicii foto video include productie de videoclipuri publicitare si filme de prezentare pentru companii si persoane fizice.

Oferta servicii foto video

 

Editare foto / video

Corectie de culoare, contrast, claritate, trucaje foto, schimbare fundal, aplicare de efecte speciale, montaje, modificari filme, timelapse din foto si video etc. Esti nemultumita de fotografiile de la nunta sau de filmarea de nunta, ai primit 12 ore de filmare bruta de la un videograf amator si 3000 de fotografii fara sens? Nici o problema! Editam materialele tale la nivel profesional si te vei bucura de imagini de calitate.

Oferta servicii foto video – Sedinte foto de familie

Recomandam sesiunile foto realizate acasa, pentru ca nu te deplasezi, copilul/copii se vor simti in largul lor, nu cari recuzita, iar conditiile de fotografiere vor fi la fel ca in studio. Amenajam la domiciliul tau un mini studio cu lumini profesionale, modificatori de lumina si fundal, fara sa fie nevoie de spatiu mare si fara deranj. Promitem! 😊

Mai sunt si altele … dar te lasam sa le descoperi pe site … apasa SERVICII! Mai departe te descurci usor 😊

Suna-ne la 0720 006 050 sau trimite un e-mail la mc@fotografiata.ro si discutam despre proiectul tau.Ofertap

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0