Pachet foto video nunta

fotograf nuntaEPUIZAT!Pachet foto video nunta
1) Un fotograf si un cameraman.
3) Pregatiri, cununie, biserica, portrete formale, petrecere.
4) Fotografii, listate pe DVD personalizat.
5) Album fotocarte 30x30cm x 24 pagini.
6) Montaj video 120 minute, FullHD.
7) Videoclip "highlights" 10 min.
8) Site-ul mirilor
+
CADOU - ALBUM RASTERIO


1200 Euro
TVA inclus. Tarif calculat pentru max. 150 persoane.

CU REZERVARE PANA LA 30 OCTOMBRIE 2018

Relatii la: 0720 006 050


Detalii pachet foto video de nunta:

Acest pachet foto video pentru nunta: foto + video + print, este conceput sa includa tot ce aveti nevoie pentru ca povestea nuntii voastre sa capete o forma fotojurnalistica, dar si artistica.

• In ziua nuntii vom fi prezenti langa voi, de la inceputul pregatirilor de nunta pana la finalul petrecerii de la restaurant. Vom capta instantanee, fotografii si filmari de detaliu, portret, cadre generale.

• Veti primi un album photo book de nunta, tiparit la calitate fotografica pe hartie raster, montata pe suport special din plastic. Albumul, fiind din plastic (nu folosim carton), va avea rezistenta mare in timp, iar culorile tiparului vor mentine aceeasi stralucire, peste 100 de ani.

• Filmul nuntii va fi editat in stil cinematografic (montaj, colorizare, sincronizare audio), fara meniuri inutile sau tranzitii kitch, si va avea o durata de aproximativ 180 minute (3 ore). Montajul final va fi listat pe memory-stick in format MP4. Preferam aceasta varianta pentru ca filmul poate fi vizionat pe orice TV cu mufa USB, laptop sau PC, la calitate maxima si vor fi excluse problemele de incompatibilitate si calitate tip BLURAY sau DVD.

• Videoclipul comprima inregul eveniment pe durata a 10 minute. Se va lista in format MP4.

• Albumul fotocarte Rasterio - CADOU - va avea dimensiunea de 30x30cm cu 20 pagini (10file).


Cum rezervati pachetul de nunta?

Va exprimati intentia de a colabora cu noi sunand la: 0720006050 sau pe e-mail la: evenimente@fotografiata.ro. Stabilim o intalnire, moment in care vom prezenta portofoliu tiparit si video. Tot atunci, daca ne placem ☺, vom incheia contractul de prestari servicii foto video pentru nunta.

Contacteaza-ne