FotografiaTa

Marturii nunta botez: magneti foto personalizati

Magneti foto personalizati

Magneti

Marturii nunta botez: magneti foto personalizati

Magneti foto marturii nunta botez

Invitatii vor fi incantati sa primeasca marturii nunta botez: magneti foto personalizati, mai ales daca sunt si ei imortalizati in fotografiiile magnetice. Iti oferim fotografii magnetice personalizate pentru nunta incepand cu dimensiunea 9×7 cm pana la 20x30cm.

Printul pe magnetii de frigider este realizat la calitate fotografica cu protectie UV, pentru rezistenta mare in timp. Magnetii foto de frigider pot avea grosimi diferite: 0,4mm / 0,5mm / 0,6mm.

Cum comandati marturii nunta botez: magneti foto personalizati

 Pentru realizarea marturiilor foto magnetice, trimiteti fotografiile ce doriti a fi transformate in magneti marturii, pe adresa noastra de e-mail, prin www.wetransfer.ro. Vom edita fotografiile, vom adauga text si elemente grafice, dupa preferinta. Vizualizati grafica online si dupa aprobare, vom realiza marturiile magneti foto personalizati.

Magnetii foto marturii se pot realiza si in timpul evenimentului. Ne deplasam cu studio foto mobil la restaurant. Invitatii vor ridica fotografiile magnetice de pe sevaletul ce va fi instalat la iesirea din restaurant.

MOD DE PLATA: Integral, dupa vizualizarea probelor, online.

Magnetii foto au protectie UV. Termen de finalizare a comenzilor: 1-3 zile lucratoare de la aprobarea machetei. In pret nu sunt incluse costuri de livrare. Relatii si comenzi telefonice la: 0720 006 050 sau pe e-mail.

Magneti foto personalizati
Magneti foto personalizati
Magneti foto personalizati
Magneti foto personalizati
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0