FotografiaTa

Placa ardezie personalizata – fotografie imprimata pe piatra naturala

Dimensiuni: 20 x 15 cm.
Print foto pe piatra.
Se livreaza in cutie personalizata.
Pentru comenzi mari, sunati-ne la: 0720006050

95,00 lei

SKU: 26027200012

INRAMARE PROFESIONALA

Pentru alte detalii, trimite solicitarea pe e-mail sau sună la: 0720006050

Livrare gratuita pentru Romania. Termen de livrare: 10-12 zile lucratoare de la receptionarea platii.

Descriere produs

Placa ardezie personalizata, magia in care se întrepătrund arta și natura într-o simbioză uimitoare. Fiecare bucată de piatră naturală devine o pânză neexplorată, pregătită să prindă viață prin imagini imortalizate într-o modalitate cu totul unică.

Fie că este vorba despre momente speciale, peisaje fermecătoare sau amintiri dragi, placa de ardezie personalizata este o modalitate fascinantă de a transforma fotografii în opere de artă durabile. Prin tehnica imprimării directe pe piatra autentică, culorile prind viață într-un mod viu și vibrant, subliniind textura și caracterul natural al materialului.

Piatra ardezie personalizata nu este doar o simplă plăcuță decorativă, ci o declarație autentică a stilului și gustului personal. Fiecare detaliu este finisat cu măiestrie, de la tăieturile precise până la suprafața mată și elegantă. Fiecare placă este unică în felul ei, având nuanțe și forme distincte, oferind astfel o experiență vizuală irepetabilă.

Cu o rezistență deosebită în fața factorilor externi, placa de ardezie personalizata păstrează intacțiă frumusețea sa de-a lungul timpului. Fie că este amplasată într-un decor rustic sau modern, adaugă un element distinctiv și sofisticat, atrăgând toate privirile și stârnind curiozitatea admiratorilor de artă.

Folosită în spațiile interioare sau exterioare, placa ardezie personalizata aduce un sentiment de autenticitate și căldură, întrețesând povestea fiecărei imagini imprimată pe ea cu energia naturală a pietrei. Fie că este expusă într-un cadru familial sau oferită drept cadou deosebit, este garantat că va rămâne o amintire de neprețuit și un punct focal al oricărei încăperi.

Alege placa de ardezie și transformă momentele prețioase într-o bucată durabilă de artă. Fiecare detaliu este imortalizat în piatră, iar această piesă unică de design va rămâne o comoară decorativă, aducând cu sine o poveste personală și o expresie autentică a individualității tale. Materialele se imprima la tipografia Iglu Media.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0