FotografiaTa

Magneti personalizati – marturii nunta

Dimensiuni: 9 x 6 cm
Grosime: 0,6cm
Print foto cu protectie UV

TRIMITE FOTOGRAFIILE TALE AICI

11,00 lei

SKU: 26027200010

Pentru alte detalii, trimite solicitarea pe e-mail sau sună la: 0720006050

Livrare gratuita pentru Romania. Termen de livrare: 7-12 zile lucratoare de la receptionarea platii.

Descriere produs

Magneti personalizati – marturii nunta, cu dimensiuni: 9cm x 6cm, sunt soluția perfectă pentru a transforma instantaneu o simplă bucată de metal într-un colaj de momente speciale și iubite.

Fie că doriți să vă împărtășiți amintirile de familie, să aduceți în prim plan cele mai frumoase călătorii sau să celebrați ocazii importante, magnetii foto personalizați vă oferă posibilitatea de a vă crea propriul set unic și distinctiv de magneti.

Calitatea impecabilă a acestor magneti foto personalizați, cu protectie UV, va face ca imaginile dvs. să strălucească și să iasă în evidență. Printul de înaltă rezoluție oferă culori vii și detalii precise, păstrând astfel frumusețea și claritatea fiecărei fotografii.

Personalizarea este ușoară și intuitivă. Puteți alege imaginile preferate și le puteți încărca direct pe platforma noastră online. Opțiunile de personalizare includ adăugarea de texte, colaje cu mai multe fotografii sau aplicarea de filtre artistice pentru a da o notă suplimentară de creativitate și stil.

Magneti personalizati – marturii nunta sunt, de asemenea, o idee minunată pentru cadouri. Încântați-vă prietenii și familia cu un set de magneti personalizati care să le amintească mereu de momentele speciale petrecute împreună. Fie că este vorba de nunți, aniversări, petreceri de botez sau simple momente de bucurie, magnetii foto personalizați vor adăuga o notă personală și emoțională fiecărei ocazii. Alegeti si alte obiecte personalizate din oferta noastra sau programati o sesiune foto.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0