FotografiaTa

Căni personalizate

Dimensiuni: 10 x 8 cm / 300 grame.
Suprafata print: 20 x 9 cm.
Se livreaza in cutie de carton.
Comanda minima: 10 buc.

Pentru comenzi mai mari, sunati-ne la: 0720006050

57,00 lei

SKU: 26027200013

Pentru alte detalii, trimite solicitarea pe e-mail sau sună la: 0720006050

Livrare gratuita pentru Romania. Termen de livrare: 7-12 zile lucratoare de la receptionarea platii.

Descriere produs

Descoperă fascinația canilor personalizate, o combinație perfectă între utilitate și expresia creativității tale unice. Fie că îți dorești să-ți începi dimineața cu o cană de cafea plină de inspirație sau să te relaxezi cu o băutură caldă în timpul serilor liniștite, canile personalizate aduc o notă specială în fiecare moment.

Fiecare cană personalizată este o operă de artă în sine, creată pentru a-ți reflecta personalitatea și stilul. Cu design unic și imagini captivante, aceste căni devin o extensie a propriei tale expresii. De la mesaje motivaționale și citate inspiraționale până la ilustrații îndrăgite și fotografii prețioase, poți transforma o simplă cană într-o poveste vizuală captivantă.

Fabricate din materiale de înaltă calitate, canile personalizate nu doar îndeplinesc rolul lor practic, ci sunt și durabile, menținându-și farmecul de-a lungul timpului.

Fie că alegi să-ți personalizezi cana cu propria imagine sau să adaugi un mesaj special, aceste căni personalizate devin un cadou ideal pentru cei dragi. Cu o atenție deosebită la detalii și o imprimare precisă, fiecare cană devine o piesă unică și remarcabilă. Poți oferi aceaste căni personalizate ca un dar memorabil, perfect pentru ocazii speciale sau pur și simplu pentru a aduce zâmbetul pe fața destinatarului.

Poți imprima logo-ul și sloganul companiei pe aceste căni, transformându-le într-un instrument de marketing eficient. Fie că le oferi clienților loiali sau le folosești în evenimentele speciale ale companiei, aceste cani personalizate devin o amintire plăcută și un mod subtil de a-ți consolida identitatea de brand.

Astfel, canile personalizate reprezintă mult mai mult decât simple recipiente pentru băuturi. Ele sunt o modalitate de a-ți exprima creativitatea, de a te conecta cu momentele speciale și de a împărtăși bucuria într-un mod personalizat. Alege o cană personalizată și bucură-te de fiecare înghițitură, adăugând o notă distinctivă și unica în viața ta de zi cu zi.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0