FotografiaTa

Calendar de perete personalizat cu fotografiile tale

72,00 lei96,00 lei

SKU: 26027200011

Pentru alte detalii, trimite solicitarea pe e-mail sau sună la: 0720006050

Livrare gratuita pentru Romania. Termen de livrare: 7-12 zile lucratoare de la receptionarea platii.

Descriere produs

Bucură-te un an întreg de amintiri pline de culoare și emoție cu ajutorul unui calendar de perete cu 12 file + coperta, personalizat cu fotografiile tale preferate.

Acest calendar unic combină arta și funcționalitatea pentru a-ți oferi o experiență autentică. Fiecare lună este adusă la viață de o fotografie specială, aleasă de tine, care îți trezește cele mai prețioase și memorabile momente.

De la peisaje uluitoare la portrete de familie pline de afecțiune, fiecare pagină este o fereastră către amintiri pe care le-ai trăit și le prețuiești. Aceste file cu imagini personalizate transformă calendarul într-o operă de artă în sine, aducând bucurie și inspirație în fiecare zi.

Fiecare detaliu al acestui calendar este gândit cu atenție pentru a-ți oferi o experiență deosebită. Hârtia de calitate superioară îți permite să te bucuri de imagini în culori vii și detalii fine, iar formatul mare îți oferă spațiu suficient pentru a adnota evenimente și pentru a marca zilele importante.

Indiferent dacă îl folosești în birou, în sufragerie sau în dormitor, acest calendar de perete personalizat adaugă un strop de personalitate și eleganță în spațiul tău. Este nu doar o unealtă utilă pentru planificare, ci și o declarație de stil și un refugiu zilnic către amintiri prețioase.

Bucură-te de fiecare zi cu acest calendar de perete personalizat cu fotografiile tale preferate. Este o modalitate unică de a înfrumuseța anul și de a păstra vii momentele speciale care contează cel mai mult pentru tine.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0