FotografiaTa

Intrebari frecvente servicii foto video

FAQs

Intrebari frecvente
Servicii foto video

 

 

Daca nu avem mai mult de 5-6 evenimente pe an, ca si companie, se poate configura un abonament?

Da. O companie care doreste vizibilitate buna, mai ales in mediul online, poate beneficia de sesiuni foto video de prezentare a produselor si serviciilor.
Sa luam ca exemplu o companie imobiliara. Agentii imobiliari care vor incheia contracte de exclusivitate, au nevoie de prezentarea profesionala foto si video a proprietatilor ce vor fi scoase la vanzare, deci probabil ca intr-o luna este nevoie de cel putin 5 videoclipuri de prezentare, plus fotografii. Costul unui abonament este mai avantajos decat salariile care vor trebui platite pentru fotografi, cameramani si editori, angajati permanent.

Cum fac o rezervare pentru servicii foto video de nunta

Ne contactati telefonic sau prin e-mail, stabilim o intalnire, va prezentam un portofoliu tiparit, discutam despre tema nuntii, punem la punct detalii de fotografiere, convenim asupra pretului, achitati un avans, semnam un contract.

As dori un videoclip de prezentare pentru firma. Se poate?

Da. Producem videoclipuri de prezentare pentru companii.

Putem face un album tiparit cu pozele noastre?

Da. Trimiteti fotografiile online (wetransfer.ro), facem o evaluare a fotografiilor apoi daca este cazul editam fotografiile pentru un print corect, machetam albumul si va trimitem probele online pentru aprobare, facem modificari daca doriti, tiparim albumul si il livram (gratuit pentru Bucuresti).

Pentru fotografiere si filmare nunti / botezuri va deplasati si in tara?

Da. Ne deplasam oriunde in tara.

Cum comand o sedinta foto/video?

Telefonic, pe e-mail, cu 3-7 zile inainte de data la care doriti sa realizati sedinta foto/video. In cazul proiectelor complexe, evenimente deosebite, este recomandabil sa purtam discutii anterioare sesiunii foto, pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Pot sa vad fotografii de nunta tiparite?

Va prezentam portofoliu tiparit sub forma de album foto carte, fotografii A4, calendare pentru a va edifica pe deplin asupra calitatii fotografiilor si albumelor. Veti afla in detaliu, tot ce veti primi in pachetele foto comandate.

Pot comanda fotografii tiparite pe hartie foto?

Se pot comanda fotografii cu dimensiunea (cm) de: 10×15; 13×18; 15×21; 20×30; 40×30; 45×60 …….. pana la dimensiuni de 1,3m x 10m. Fotografiile se pot printa pe hartie fotografica lucioasa, mata, metalica sau panza canvas.

In cat timp primesc fotografiile tiparite?

Fotografiile tiparite sunt finalizate in 3-15 zile lucratoare, in functie de proiectul fotografic.

As dori sa fotografiati acasa, se poate?

Practicam “serviciul la client”. Amenajam in confortul caminului dumneavoastra un studio foto profesional (lumini, fundaluri, umbrele, blende etc), fara sa deranjam.

Folositi accesorii si tinute de recuzita la sesiunile foto pentru copii?

Pentru copii, recomandam sa folositi accesoriile si tinutele personale.

Pot participa mai multe familii la sesiunea foto?

Da, pot participa prietenii, rudele, cunostintele. Nu exista un numar limita de persoane. Participand mai multe familii puteti imparti costurile

Fotografiile vechi, deteriorate sau incorect expuse se pot recupera?

Da. Ne puteti trimite prin curier sau pe e-mail fotografiile, cu specificatiile necesare. La evaluare va instiintam asupra costurilor. Lucrarile finale, se livreaza la rezolutia maxima posibila in format JPEG, pe suport digital (CD, DVD). Optional, fotografiile se pot tipari pe hartie fotografica cu inramare profesionala.

Exista posibilitatea sa obtin fotografii trucate?

Da. Pe baza mai multor fotografii existente, sau obtinute in urma sesiunilor foto comandate, se pot manipula imagini, adaugand sau eliminand in/din fotografii personaje, fundaluri, peisaje, se pot schimba coafuri, machiaje ( cosmetica digitala ), se accentueaza sau se elimina defecte fizice (prea gras, prea slab, cosuri, alunite, nas coroiat, buze prea groase/subtiri, etc.), se modifica expresia fetei si putem continua la nesfarsit cu exemple.

Faceti si editare video?

Da. Preluam materialele video si listam montajul video in formatul solicitat. Editarea video consta in: montaj, stabilizare, colorizare, sincronizare sunet, redimensionare, adaugare text, efecte etc.

As dori doar machetare pentru albume fotocarte, fara print, se poate?

Da. Editam si machetam colaje pentru albumele fotocarte pe care doriti sa le tipariti personal.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0