Fotograful de nunta ideal

Profilul fotografului de nunta ideal


Conditii de baza:

1 - Sa fie cel mai premiat fotograf de nunta la concursurile internationale.

2 - Fotograful de nunta trebuie sa prezinte un portofoliu consistent la discutiile premergatoare nuntii.

3 - Echipa foto sa fie compusa din fotograf principal, fotograf secund, doi asistenti, pilot drona atestat, operator macara, operator print.

4 - La eveniment sa dispuna de cea mai scumpa aparatura x 2.

5 - Pachetul de nunta sa contina: sedinta foto de logodna, sesiune foto la coafor, sesiune foto la mire acasa, sesiune foto la mireasa acasa, sesiune foto la nasi acasa, sesiune foto pe strada, sesiune foto in limuzina, foto la biserica, foto in parc, foto la restaurant, studio mobil la restaurant, fotografii tiparite instant la restaurant, foto a doua zi la ciorba de potroace, trash the dress dupa nunta, albume tiparite pentru miri, nasi, parinti, frati, surori si verisori, 5000 de fotografii listate pe DVD personalizat (cate unul pentru fiecare invitat), slide-show cu cele mai bune 2000 de fotografii, galerie foto online timp de 12 luni. Fotografierea se va face inclusiv cu drona si macara.

6 - Fotograful de nunta va edita atent fiecare poza. Se vor avea in vedere: schimbare machiaj si coafura pentru mireasa, nasa si domnisoare de onoare, schimbare model rochie (2 variante), slabirea miresei cu 10 kg; ras, tuns, frezat mire; limuzina sa fie roz; pozele din parc sa aiba fundal din Caraibe, iar in cele de la Arcul de Triumf sa fie inlocuit Arcul de Triumf autohton cu Arcul de Triumf din Paris; multiple alte schimbari minore cum ar fi: corectii de fizionomie, burti mai mici, nasuri mai in vant, barbiile duble sa fie simple, invitatele peste 45 de ani sa arate cu 20 de ani mai tinere; mobilierul de la restaurant sa fie schimbat dupa preferinta miresei. Lista pentru modificarile fotografiilor poate fi oricand completata timp de doi ani de la finalizarea evenimentului.

7 - Prin contract, echipa foto are la dispozitie o sticla de apa plata la 5L pentru consum pe intreaga perioada a evenimentului.

8 - Pretul serviciilor foto sa nu depaseasca 5% din pretul cerut de lautari si sa fie achitat la sfarsitul perioadei contractuale de 2 ani.

NOTA*
Acest articol ar trebui sa reprezinte un pamflet!