Fotografie de produse

Fotograf de produse - fotografie comerciala


fotograf produse

Fotografie de produse sau fotografii comerciale pentru firme, magazine online sau societati ce au ca activitate vanzarea de produse sau servicii. Astfel de fotografii comerciale sau de produs se realizeaza in studio foto profesional, cu aparatura dedicata acestui gen de fotografie sau in locatia clientului cu studio foto mobil atunci cand trebuie sa fie fotografiate foarte multe produse sau obiecte de dimensiuni mari si transportul lor ar fi dificil.


In locatie asiguram conditii de studio prin deplasarea aparaturii necesare desfasurarii unei sedinte foto (camere foto, fundaluri, blitz-uri, lumina continua, corturi, blende, umbrele, laptop etc.
Un fotograf specializat in fotografie de produse si obiecte va fi detasat la locatia impusa si va respecta programul de fotografiere stabilit prin contract.


Fotografiile realizate la sedinta foto pentru produse se vor vizualiza pe loc sau ulterior online, inainte de efectuarea platii. Imaginile selectate vor fi livrate pe suport CD/DVD cu coperta personalizata si/sau la cerere, imprimate pe hartie fotografica, cataloage, postere, calendare. Pentru magazine online, fotografiile vor fi optimizate si dimensionate dupa dorinta beneficiarului.


Cat costa?
Preturi de la 180 euro/ sesiunea foto. Vezi si abonamentele pentru companii.

Comanda acum! Galerie foto