FotografiaTa

Fotografie de produs

Fotografie de produs - fotograf produse

Comercial

Fotograf de produse

Fotografie comerciala

Pentru a atrage clienti, este esential sa va prezentati produsele prin fotografie de produs la calitate cat mai ridicata. Vom fotografia produsele dumneavoastra in locatiile preferate si veti primi imagini in doua formate: pentru publicare pe site sau magazinul online si pentru print la rezolutie mare. Fotografiile de produse realizate de noi, vor fi editate, la cerere, cu texte sau logo-uri adaugate, transformand usor imaginile in bannere publicitare. Fotografiile de produse vor fi optimizate pentru orice platforma de comert online.

Fotografie de produse sau fotografii comerciale pentru firme, magazine online sau societati ce au ca activitate vanzarea de produse sau servicii. Astfel de fotografii comerciale sau de produs se realizeaza in studio foto profesional, cu aparatura dedicata acestui gen de fotografie sau in locatia clientului cu studio foto mobil atunci cand trebuie sa fie fotografiate foarte multe produse sau obiecte de dimensiuni mari si transportul lor ar fi dificil.

Fotografie comerciala

In locatie asiguram conditii de studio prin deplasarea aparaturii necesare desfasurarii unei sedinte foto (camere foto, fundaluri, blitz-uri, lumina continua, corturi, blende, umbrele, laptop etc.
Un fotograf specializat in fotografie de produse si obiecte va fi detasat la locatia impusa si va respecta programul de fotografiere stabilit prin contract.

Avem resursele necesare pentru a produce fotografii de produs de inalta calitate pentru comertul electronic. Avem studo mobil complet echipat si fotografi profesioniști cu experiență pentru finalizarea oricarui proiect de capacitate mare.

Echipa de post-productie se ocupa de corectia culorilor, retus, redimensionare si formatare, astfel incat toate cerintele pietei de comert online sa fie indeplinite.

Fotografie de produs - fotograf produse

Fotografie de produs

Fotografiile realizate la sedinta foto pentru produse se vor vizualiza pe loc sau ulterior, online, inainte de efectuarea platii. Imaginile selectate vor fi livrate prin wetransfer si/sau la cerere, imprimate pe hartie fotografica, cataloage, postere, calendare, reviste. Pentru magazine online, fotografiile comerciale vor fi optimizate si dimensionate in functie de caracteristicile site-ului.

In categoria fotografiei comerciale intra si: fotografie de mobila, fotografie culinara, fotografia industriala, fotografia de design interior, foto fashion.

Fotografie de produse

Costuri

Bugetul va fi calculat in functie de orele de lucru: sesiune foto de produse + editare fotografii de produse. Tariful orar se modifica in functie de complexitatea proiectului, locatii, deplasari etc.

Fotografie de produse

Echipament

Dispunem de echipamentul necesar pentru aproape orice tip de proiect. Ne deplasam in locatii cu studio foto mobil ce include camere foto, lumini de studio, modificatori de lumina, proiectoare etc.

Fotografie de produse

Echipa

Echipa noastra de fotografi are experienta in fotografierea produselor pentru magazine online. Fotografii si editorii de imagine lucreaza împreuna pentru a oferi companiei dvs. cel mai bun serviciu.

Fotografie de produse

Format fotografii

Livrarea fotografiilor finale se realizeaza prin transfer online, in format JPEG, TIFF, PDF, PNG, EPS, GIF etc. Beneficiarul primeste, exclusiv, fotografiile finale in formatele mentionate in contract.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0