FotografiaTa

Fotografie culinara pentru restaurante

Fotografie culinara - fotograf culinar

Food

Fotograf culinar

Fotografie culinara pentru restaurante, hoteluri, fast-food, cofetarii

Fotografia culinara presupune fotografierea produselor si preparatelor gastronomice avand ca scop obtinerea de fotografii profesionale de produse culinare pentru restaurante, hoteluri, fast-food, cofetarii, firme de catering etc.

Dispunem de tehnica si cunostinte necesare pentru a fotografia si filma produse culinare preparate in bucatarii si restaurante cu pretentii. Avem capacitatea de a ne deplasa in locatii cu aparatura completa (studio mobil) necesara fotografierii si filmarii oricarui proiect culinar.

Fotografie culinara pentru restaurante

Pentru proiecte care au continuitate, propunem solutii avantajoase de preturi.

Activitatea noastra foto si video poate fi urmarita, mai nou, pe site-ul little-kitchen.ro. Este cel mai nou proiect la care contribuim pe partea de foto video si web design. Aici vor fi postate, constant, retete culinare interesante, preparate de Loredana Zoican, in bucataria Little Kitchen. Ne bucuram sa ilustram si sa degustam preparatele Loredanei 😋

In vremuri dificile, este crucial pentru segmentul HORECA sa prezinte fotografii culinare profesionale pe site-urile proprii. Daca ai pensiune, hotel, restaurant, firma de catering, este obligatoriu ca imaginile culinare vizualizate de potentiali clienti sa fie la fel de perfecte ca si mancarurile produse in bucataria ta, sa para ca au gust si miros 😋.

Trimite detalii despre proiectul tau culinar si vom raspunde in cel mai scurt timp cu oferta de pret.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0