Fotografie culinara
pentru restaurante si unitati alimentare
Fotografierea produselor alimentare presupune, pe langa placerea de a manca 😀, cunostinte avansate de fotografiere si editare foto.

Dispunem de tehnica si cunostinte necesare pentru a fotografia si filma produse culinare preparate in bucatarii si restaurante cu pretentii. Avem capacitatea de a ne deplasa in locatii cu aparatura completa (studio mobil) necesara fotografierii si filmarii oricarui proiect culinar.Pentru proiecte care au continuitate, propunem solutii avantajoase de preturi.

Activitatea noastra foto si video poate fi urmarita, mai nou, pe site-ul little-kitchen.ro. Este cel mai nou proiect la care contribuim pe partea de foto video si web design. Aici vor fi postate, constant, retete culinare interesante, preparate de Loredana Zoican, in bucataria Little Kitchen. Noi ne bucuram sa ilustram si sa adminisrtam site-ul, dar si sa gustam preparatele 😋.fotografie culinara pentru restaurante

In vremuri dificile, este crucial sa te prezinti in fata clientilor cu imagini impecabile ale preparatelor culinare. Daca ai pensiune, hotel, restaurant, firma de catering, este obligatoriu ca imaginile care ajung la potentialii clienti sa fie la fel de perfecte ca si mancarurile produse in bucataria ta. Trimite detalii despre proiectul tau culinar si vom raspunde in cel mai scurt timp.


📞 0720 006 050

📧