Fotograf pentru evenimente corporatiste

Fotograf la evenimente de firma


fotograf evenimente corporatiste

Daca doriti un fotograf la evenimente de firma, aici gasiti tot ce va trebuie: Fotograf profesionist cu experienta si aparatura foto profesionala. pentru realizare de fotografii la evenimente de firma, conferinte de presa, seminarii, targuri si expozitii, evenimente corporatiste, spectacole, dineuri, receptii, petreceri de firma, lansare de produse, team building, prezentare de personal etc.


VEZI AICI PRETURI SAU ABONAMENTE PENTRU COMPANII

Fotografiile realizate la evenimente corporatiste se livreaza in format JPEG sau TIFF, la o rezolutie de 300 dpi, imprimate pe suport CD/DVD cu coperta personalizata. Pentru vizionarea rapida a fotografiilor se livreaza separat un CD cu fotografiile optimizate pentru monitor, web sau tv.


Optional imaginile se pot tipari pe hartie fotografica, fotocarte, postere, calendare, cataloage etc. In timpul desfasurarii evenimentului se pot tipari fotografii instant format 10x15cm. Pentru presa, fotografiile realizate la evenimente, se vor livra imediat dupa eveniment, daca se stabileste acest lucru prin contract.


Pentru angajarea unui fotograf pentru evenimente va rugam sa programati cu minim 3 zile inainte de eveniment. Acest gen de fotografii realizate in stil fotojurnalistic, vor reda intocmai atmosfera din locatia evenimentului.
Preturile pentru fotografiere la evenimente de firma pornesc de la 100 euro/eveniment.

Cere un pret Galerie foto