Fotograf pentru companii

Sedinte foto pentru firme


fotograf firme

Companiile importante isi respecta imaginea si clientii, oferind informatii si imagini de calitate despre echipa companiei, despre servicii si nu in ultimul rand despre locul unde isi desfasoara activitatea.

Angajarea unui fotograf pentru companii, in vederea realizarii unei sesiuni foto pentru firma, este la indemana oricarei societati comerciale. Sedinta foto este ieftina si se poate desfasura chiar in timpul programului, la sediul firmei.

Imaginile obtinute vor prezenta angajatii in timpul activitatii, locurile de munca (birouri, cabinete, sali, hale etc), portrete ale angajatilor in tinute business sau in tinute de lucru, portrete de manageri etc.

Fotografiile tip portret business ale angajatilor firmei cantaresc mult in viziunea clientilor, sporesc increderea si implicit ajuta la cresterea profitului. O astfel de sesiune foto se desfasoara cu deplasarea unui studio mobil la sediul companiei, se realizeaza serii de fotografii portret si se face o selectie a imaginilor preferate. Imaginile se vor livra in format digital sau print in functie de preferinta.

Preturile pornesc de la 200 euro / sesiunea foto. Vezi PRETURI sau ABONAMENTE.

Cere un pret Galerie foto