Fotograf nunta Bucuresti

Fotograf nunta Bucuresti
Marian Cristea


Marian Cristea, fotograf de nunta in Bucuresti, activeaza ca freelancer in cadrul Iglu srl din 2006. Este pasionat de fotografie, film si web-design.
A participat la fotografierea si filmarea a numeroase proiecte comerciale si private (Astek Computers, Buymag, CMA Construct, CISCO, Energic Serv, Giulio, Gothaer, Good-Mobm, Ice Cleaning RO-GER, IBM, Irish Villa, LittleTeam, Lucky Store, Mari Vila, Memoris, Momentive, Module Works, Ogre, Photo Concept Store, PNL, Ramboll, Redas, Royal Brand, Sorocam, Silpa Romania, Schnell, Softone, Trust Motors, Versa).
In 2008, a inceput sa fotografieze nunti si a lansat site-ul fotografiata.ro.
Ca fotograf de nunta prefera stilul fotojurnalistic si fotografia de portret. Fotografiile realizate de fotograful de nunta Marian Cristea sunt sincere, fara interventii majore la editare, cu o doza subtila de umor. Prefera sa nu intervina in desfasurarea nuntii, tocmai pentru a nu altera momentele, expresiile, gesturile naturale.


fotograf nunta Marian Cristea

Marian Cristea este un fotograf de nunta ce acorda importanta compozitiei si mesajului din fotografiile sale. Prefera clientii care vad fotografia de nunta, ca si modalitate de a trai emotiile evenimentului peste ani, dar nu exclude colaborarea cu oricine apreciaza ca un fotograf de nunta profesionist, are o importanta cel putin la nivelul celorlalte servicii de nunta: croitori, make-up, muzica, restaurant, lumini, dj, dansatori etc.
Marian Cristea a ramas fidel fotografiei tiparite, considerand ca aceasta este forma finala a unei imagini reusite. Propune clientilor sai, albume fotocarte de nunta, manufacturate la calitate de top, cu durabilitate mare in timp. Machetarea albumelor este realizata manual, fiecare exemplar avand design unic.
Pentru oferta, vizitati sectiunea pachete foto-video nunta / botez sau trimiteti detalii despre evenimentul vostru pe foto@fotografiata.ro.