FotografiaTa

Fotograf evenimente corporate

fotograf evenimente corporate

Corporate

Fotograf evenimente corporate

Servicii foto la evenimente corporate

Daca doriti un fotograf la evenimente, aici gasiti tot ce va trebuie: fotograf evenimente corporate cu experienta si aparatura foto profesionala. pentru realizare de fotografii la evenimente de firma, conferinte de presa, seminarii, targuri si expozitii, evenimente corporatiste, spectacole, dineuri, receptii, petreceri de firma, lansare de produse, team building, prezentare de personal etc.

Fotografiem evenimente corporate in stil fotojurnalistic

Suntem adesea solicitati sa prestam servicii ca fotografi la evenimente corporatiste organizate de companii importante precum: IBM, CISCO, Gothaer, Klingspor, Softone, IBR, Sorocam etc. unde au loc ceremonii de premiere, lansari de produse si afaceri, prezentari de companii, conferinte, workshop-uri, aniversari companii, petreceri de sarbatori etc.

Avem abilitati de a fotografia evenimentul companiei dumneavoastra, in stil fotojurnalistic, cat mai discret. Vom utiliza blitz-uri (foarte rar, doar daca este cazul) si aparatura foto silentioasa pentru a nu distrage atentia participantilor la eveniment. Dispunem de experienta necesara sa lucram sub presiunea timpului si in locatii cu lumina dificila cum sunt salile unde se organizeaza evenimente corporate.

Fotograf evenimente corporate

Fotografii corporate in ziua evenimentului

Fotografiile finale ale evenimentului vor fi livrate rapid in ziua evenimentului sau cel tarziu a doua zi dupa eveniment. Exista posibilitatea sa postam seturi de fotografii chiar in timpul desfasurarii evenimentului.

Fotografiile realizate la evenimente corporatiste se livreaza in format JPEG sau TIFF, la o rezolutie de 300DPI, prin wetransfer sau pe DVD. Pentru vizionarea rapida, fotografiile se vor lista si in format cu dimensiune redusa la o rezolutie de 72DPI.

Optional, fotografiile corporate se pot tipari pe hartie fotografica, fotocarte, postere, calendare, cataloage etc. In timpul desfasurarii evenimentului se pot tipari fotografii instant format 10x15cm. Pentru presa, fotografiile realizate la evenimentele corporate, se vor livra imediat dupa eveniment, daca se stabileste acest lucru prin contract.

Pentru rezervarea unui fotograf pentru evenimente corporate va rugam sa programati cu minim 15 zile inainte de eveniment.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0