Fotograf si cameraman de nunta

Pachete foto video nunta


Pachetele foto video de nunta propuse mai jos, se adreseaza mirilor cu buget peste medie. Oferim servicii premium pentru fotografiere, filmare si manufacturare albume de nunta.

Rezervarile se fac completand formularul AICI
PACHETE PROPUSE

BENEFICII   Basic Standard Pro
    900 € 1300 € 1600 €
Un fotograf  
Un cameraman
 
Pregatiri    
Biserica  
Restaurant  
500 fotografii      
fotografii A4 nelimitat    
Montaj video 60 minute      
Montaj video 120 minute      
Montaj video180 minute      
Un album      
2 albume      
Videoclip      
Site-ul mirilor      
         
Personalizeaza aici un pachetDescriere pachete nunta

Pachetul foto video nunta BASIC este perfect pentru evenimente cu 50 - 100 de invitati. 500 de fotografii sunt suficiente pentru acoperirea intregului eveniment, iar filmul nuntii va concentra in imagini dinamice, toate momentele importante. Acest pachet este ca o esenta tare in sticluta mica.

Pachetul foto video nunta STANDARD include fotografierea si filmarea la pregatiri, obiceiuri, cununie (daca este in aceeasi zi), cununia religioasa, sesiune foto in parc, restaurant. Numarul fotografiilor este nelimitat, iar montajul video poate avea o durata de pana la 2 ore. Albumul fotocarte, va fi Rasterio personalizat.

Pachetul foto video nunta PRO include, in plus, fotografii A4 nelimitat, 2 albume RASTERIO: 2x30x30cm, cu 20 pagini fiecare, montajul video de 3 ore, videoclip "highlights" de 10 minute si site-ul mirilor.

Vezi oferta pentru 2019


Toate materialele foto si video vor fi editate, nu livram material brut. Optional se pot realiza: sesiuni foto in alta zi (TTD, LTD), marturii foto magnetice, pagini suplimentare la albume, foto instant. Preturile afisate includ TVA.

Pachetele foto video prezentate mai sus, au caracter informativ si se pot personaliza AICI. Tarifele finale se pot modifica +/- in functie de nr. de invitati, durata filmare/fotografiere, deplasare in locatii, programarea sedintelor foto de nunta, cheltuieli suplimentare de transport, cazare si acreditari etc.


Intrebari frecvente:

DIN CE LOCALITATE SUNTETI?
Avem sediul in Bucuresti, dar ne deplasam in orice localitate. Pentru deplasari se vor adauga costuri suplimentare.

CE EXPERIENTA AVETI?
In urma cu 12 ani am infiintat firma, dar pasiunea pentru fotografie si videografie de nunta este muuuult mai veche.

CE ECHIPAMENT FOLOSITI?
Preferam: Nikon, Olympus, Panasonic, Canon, Sony, dar putem veni cu orice brand, daca preferati ceva anume.

IN CAT TIMP PRIMESC MATERIALELE?
Termenul de predare a materialelor poate varia in functie de numarul fotografiilor, albumelor, durata montajelor video, dar nu mai mult de 45 de zile.

ESTE INCLUSA SI CUNUNIA CIVILA IN PRETURILE AFISATE?
Daca are loc in ziua nuntii, da (fara pachetul BASIC).

CE FEL DE ALBUME PRIMESC?
Probabil cele mai bune de pe piata! Filele albumului sunt confectionate din plastic special, cu durabilitate nelimitata, print foto pe Kodak Endura raster, coperti "hard" tiparite si laminate sau imbracate in piele ecologica sau plus rosu. Sa nu uitam pregatirea fotografiilor si machetarea unica pentru fiecare album.

CARE ESTE MODALITATEA DE PLATA?
Avans 30% la incheierea contractului, 40% la finalul evenimentului, 30% la primirea materialelor.


Relatii la: 0720 006 050   Galerie foto