Foto video nunta

Fotograf si videograf de nunta

PACHETE   PERSONALIZEAZA
fotograf nunta

Servicii foto video de nunta

Realizate in stil fotojurnalistic, de fotografi profesionisti de nunta si videografi cu experienta, cu editare profesionala a imaginilor si nu in cele din urma, print de calitate.
Cele mai frumoase momente de la nunta vor fi imortalizate cu profesionalism de fotografi profesionisti de nunta specializati in fotografie de portret, fotografie de eveniment si fotoreportaj. Combinate, toate aceste stiluri de fotografiere la nunta, vor scoate in evidenta stari, momente importante, detalii, ambianta.
Nunta dumneavoastra va fi ilustrata cu discretie si pricepere de fotografi si videografi de nunta, ce vor alcatui povestea evenimentului incepand cu pregatirile, culminand cu ceremonia religioasa, sedinta foto si in final, tortul miresei si traditii.


Cum beneficiati de serviciile foto video pentru nunta

• Pentru informatii despre rezervarea unui fotograf si videograf de nunta, costuri, tipuri de pachete foto video pentru nunta, ne puteti contacta la telefon: 0720.006.050 sau pe e-mail: foto@fotografiata.ro si stabilim o intalnire pentru discutii.
• In cadrul intalnirii vom discuta, in cateva cuvinte, despre tipuri de fotografie de nunta, despre tematica nuntii si desfasurarea evenimentului. Pentru edificare, tot atunci, vom prezenta un portofoliu sub forma de fotografii, albume tiparite, calendare personalizate. Aceasta discutie este necesara deoarece: ne veti cunoaste, aveti ocazia sa va edificati mai bine asupra serviciilor foto video pentru nunta, stabilim de comun acord preturi si necesarul de servicii foto-video, va impartasim mici secrete, ne informati asupra locatiilor de fotografiere (biserica, restaurant, parc etc.) si la final, daca ne-am placut, incheiem un contract de prestari servicii foto video pentru nunta.
• In ziua evenimentului, echipa foto video va desfasura activitatile in locatiile si in intervalul orar stabilite in urma discutiilor si conform contractului incheiat.


Foto

Primiti fotografii in format JPEG pentru print, fotografii optimizate pentru vizionare rapida pe internet sau TV, foto-montaje personalizate cu fundal muzical preferat, DVD-uri personalizate, fotografii pe hartie foto raster, lucioasa, albume foto digitale, albume foto book, calendare personalizate. Albumele „Book” de nunta sunt speciale prin design-ul personalizat al machetarii. Machetele propuse de editor vor fi previzualizate online si se pot solicita modificari in functie de preferinta. Vedeti varianta albumelor ''Low cost''.


Video

Colaboram cu videografi de nunta cu experienta in domeniu. Veti primi video-montaje FULL HD listate in format DVD si BLURAY au mai nou: MP4 pe stick. Durata filmului nuntii este proportionala cu dinamica evenimentului. Carcasele si discurile vor fi personalizate. Pentru Bucuresti livrarea materialelor este gratuita, pentru alte localitati se achita serviciul de curierat.


Cat costa? putin ... foarte putin ... Deci: putin de tot :) Cere un pret AICI


Galerie foto Pachete foto