FotografiaTa

Foto video botez

foto video botez
foto video botez
foto video botez

Botez

Foto video botez

Servicii foto video botez

Comanda servicii foto video botez pentru a surprinde momente irepetabile, magice, in cadrul ceremoniei religioase, eveniment ce se desfasoara cu oarecare rapiditate. Este recomandabil sa apelati la serviciile unui fotograf si videograf profesionist de botez, cu experienta in domeniu. Daca va hotarati sa rezervati servicii foto video de botez, va stam la dispozitie cu echipamentul foto video necesar (inclusiv echipament de rezerva), precum si prezentare de portofoliu tiparit pe hartie fotografica, albume fotocarte de botez, reviste, calendare, astfel incat, dumneavoastra sa va edificati pe deplin asupra calitatii si autenticitatii fotografiilor. Imaginile realizate la ceremonia de botez vor fi livrate sub forma de fotografii in format digital post-procesate, fotografii tiparite pe hartie fotografica de foarte buna calitate, albume foto de botez tiparite, cu coperti personalizate, calendare de perete, filmul evenimentului in format mp4 etc.

Oferta noastra de servicii foto video de botez
Fotografiere acasa la bebe, ceremonia religioasa, sedinta foto video scurta cu invitatii, petrecerea la restaurant pana la final.
Fotografii de botez prelucrate in format JPEG, dimensiune A4, livrate pe stick USB.
Fotografii tiparite pe hartie fotografica mata sau lucioasa la dimensiuni de 20x30cm, 13x18cm, 10x15cm.
Album de botez cu file rigide, tiparite, la dimensiuni de 20x20cm, 20x30cm, 30x30cm, imbracate in piele ecologica, plush sau cu coperti laminate.
Galerie foto online.
Marturii de botez sub forma de magneti foto personalizati.
Video botez – filmul evenimentului in format MP4 listat pe stick USB.

De ce sa colaborati cu noi pentru servicii foto video botez?

Suntem specializati in fotografierea de evenimente inclusiv fotografia de botez. Economisiti timp deoarece venim noi la dumneavoastra pentru a va prezenta portofoliu tiparit pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, albumul tiparit de botez cu pagini rigide, modele de calendare de perete personalizate, si pentru a stabili detaliile de fotografiere. Detinem aparatura de rezerva. Ceremonia de botez va fi fotografiata si filmata combinand stilul fotojurnalistic cu fotografia de prortret. Fotografiile de botez pe care le primiti pe stick USB, vor fi post-procesate si vor putea fi tiparite la orice dimensiune doriti. Filmul de botez va fi editat si listat in format MP4 pe stick USB. Veti avea garantia ca vom fi prezenti la eveniment si primiti ce comandati, prin semnarea unui contract de prestari servicii foto video de botez.

Rezervare fotograf videograf botez

Rezervarea unui fotograf sau videograf de botez - in ce ne priveste - se poate face cu cel putin 6 luni inainte de eveniment si presupune achitarea unui avans de minim 30% din total, restul sumei urmand a fi achitata la finalul evenimentului.

Marturiile foto magnetice se pot comanda cu 30 zile inainte de eveniment.

FAQs

Cum rezervam servicii?
Telefonic, pe e-mail, cu cel putin 6 luni inainte de eveniment.

Va deplasati in afara Bucurestiului?
Da.

Editati materialele?
Intotdeauna.

In cat timp primesc materialele?
La 15-30 de zile dupa botez.

Care este modalitatea de plata?
Avans la semnarea contractului, restul sumei la finalul evenimentului.

Primesc clip ''highlights''?
Desigur, daca doriti.

Se poate realiza sesiune foto acasa, cu bebe?
Da. Chiar recomandam!

Primesc materialul brut?
Nu. Primiti imagini foto video selectate si editate.

Aveti pachete foto video de botez?
Preferam sa nu standardizam serviciile foto video de botez. Nu este profesional. Botezul este unic. La fel vor fi si serviciile noastre 😊

foto video botez
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0