FILME DE PREZENTARE

Productie videoclipuri de prezentare


Un mod extrem de eficient pentru promovarea serviciilor sau produselor il reprezinta filmele de prezentare. Pana acum cativa ani realizarea unui astfel de film era destul de prohibitiva, din cauza costurilor ridicate de productie. In prezent se poate filma un clip de prezentare, in anumite conditii, chiar si cu un telefon mobil mai performant.

Totusi, chiar daca aparatura nu constituie o problema, conceptul videoclipului de prezentare sta la baza productiei video. De asemenea tehnicile de filmare si post procesare a filmului, intregesc proiectul video.

Ce propunem?

Daca esti interesat sa te promovezi cu ajutorul videoclipurilor publicitare, propunem sa ne intalnim sa discutam despre activiatea companiei tale, despre produsele si serviciile firmei. In prima faza vom propune varaianta optima de lucru, in functie de bugetul disponibil, stabilim detalii si concepte, chiar si variante de promovare a filmelor de prezentare.


Productia

In functie de fiecare proiect video, se vor realiza pregatiri si filmari conform cerintelor beneficiarului. Pregatirile constau in alegerea locatiilor de filmare, selectia actorilor (daca este cazul), stabilirea recuzitei etc.

In faza de post productie se vor realiza probe de film, urmand ca beneficiarul sa decida forma finala a videoclipului de prezentare.


Produsul - filmul de prezentare

Filmul, in forma sa finala, va fi listat in formatul solicitat de beneficiar. Pentru siguranta si eventuale modificari, vom pastra proiectul original in arhiva, timp de 6 luni de la livrare.

editare foto video

Promovare

Optional, se pot concepe campanii de promovare pe canalele sociale, pe site-ul dedicat filmului de prezentare (pe care il putem realiza tot noi), in presa etc.


Costuri

In functie de complexitatea proiectului costurile se modifica proportional. Situatiile sunt extrem de variate, la fel si preturile care pot varia de la 250 la cateva mii de euro. Trimite cateva detalii despre proiectul tau si te vom contacta in cel mai scurt timp. VEZI AICI DETALII ABONAMENTE SI PRETURI


Contacteaza-ne!