FotografiaTa

Filme de prezentare

Video

Filme de prezentare

Pentru companii

Un mod deosebit de eficient pentru promovarea serviciilor sau produselor il reprezinta realizare de filme de prezentare. Pana acum cativa ani realizarea unui astfel de film era destul de prohibitiva, din cauza costurilor ridicate de productie. In prezent se poate filma un clip de prezentare, in anumite conditii, chiar si cu un telefon mobil mai performant.

Totusi, chiar daca aparatura nu constituie o problema, conceptul videoclipului de prezentare sta la baza productiei video. De asemenea tehnicile de filmare si post procesare a filmului, intregesc proiectul video.

Etape productie filme de prezentare

Daca esti interesat sa te promovezi cu ajutorul videoclipurilor publicitare, propunem, ca prim pas, sa ne povestesti cate ceva despre activiatea companiei tale, despre produsele si serviciile firmei. Apoi vom alege varaianta optima de lucru in functie de bugetul disponibil, stabilim detalii si concepte, chiar si variante de promovare a filmelor de prezentare.

Productia
In functie de proiectul video, se vor realiza pregatiri si filmari conform cerintelor beneficiarului. Pregatirile constau in alegerea locatiilor de filmare, selectia actorilor (daca este cazul), stabilirea recuzitei, decoruri, realizare storyboard conform unui scenariu, echipa de filmare etc.

Filmarea scenelor poate fi realizata in una sau mai multe zile. In faza de post productie se vor realiza probe de film, urmand ca beneficiarul sa decida forma finala a videoclipului de prezentare.

Produsul - filmul de prezentare
Filmul, in forma sa finala, va fi listat in formatul solicitat de beneficiar. Pentru siguranta si eventuale modificari, vom pastra proiectul original in arhiva, timp de 6 luni de la livrare. Optional, se pot concepe campanii de promovare pe canalele sociale, pe site-ul dedicat filmului de prezentare (pe care il putem realiza tot noi), in presa etc.

Costuri
In functie de complexitatea proiectului costurile se modifica proportional. Situatiile sunt extrem de variate, la fel si preturile care pot varia de la cateva sute, la cateva mii de euro.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0