FotografiaTa

Colorizare fotografii vechi alb negru

colorizare fotografii vechi alb negru

Colorizare

Colorare fotografii vechi alb negru

Restaurare si colorizare fotografii vechi

Primim frecvent pentru restaurare si colorizare fotografii vechi alb negru, in care se regasesc personaje imbracate in uniforme militare sau in tinute de gala.

Fotografiile alb negru sunt speciale. De multe ori transmit mai mult decat fotografiile color. Cu toate ca fotografiile alb negru au un farmec aparte, uneori ne dorim sa vedem, in culori, cum aratau personaje din vremuri de alta data.

De curand am primit spre restaurare si colorizare o fotografie in care sunt imortalizati doi ofiteri din Regimentul de Rosiori din Primul Razboi Mondial. Pe langa degradarea fireasca datorata trecerii timpului, fotografia este contaminata cu ciuperca din cauza umezelii. Din imagine lipsesc parti importante, iar personajele se disting cu greu.

De ce sa coloram fotografiile vechi alb negru?
Pur si simplu din curiozitatea de a vedea in culori momente si personaje din trecut. Colorizarea fotografiilor vechi alb negru este fascinanta! Spre exemplu: atmosfera de apus pe Calea Victoriei in 1950, culorile uniformelor militare si a tinutelor de gala din perioada interbelica.

De ce sa recoloram fotografiile color vechi?
Toti avem fotografii color realizate cu diverse ocazii. Unele s-au mai decolorat in timp. Le aducem la viata printr-o noua colorizare.

Cum beneficiez de serviciul de colorizare a fotografiilor?
Simplu: Ne contactati pe e-mail sau telefonic la: 0720 006 050, stabilim detalii, primiti fotografiile in forma digitala sau print.
Costurile se calculeaza: 90Lei/ora x Nr. ore de lucru.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0