FotografiaTa

Cameraman filmari nunti

Cameraman filmari nunti

Videograf

Cameraman profesionist pentru filmari nunti

Videograf filmari nunti - filmari botez

Renunta la amatori! Angajeaza cameraman specializat in filmari nunti prin contract de prestari servicii videografice. Un cameraman cu experienta in filmari de nunta si botez va reusi sa capteze imagini ce vor alcatui povestea evenimentului, in stil jurnalistic.

Filmul nuntii: De regula, pentru o nunta medie, propunem 45-60 de minute de montaj. Suficient pentru acoperirea intregului eveniment. Valabil si pentru botez. Filmarea de nunta, finalizata, cu montajul profesional, va include toate momentele importante ale nuntii, dar si cadre de detaliu, portret, fashion, glamour. Eliminam din start ideea de meniuri inutile in montaj, sabloane adaugate peste imagini si alte brizbrizuri de prost gust.

Varianta finala a filmarii de nunta se va lista pe stick USB, in format mp4. Formatul mp4 se poate viziona pe orice device.

Echipa si tehnica de filmare

Un cameraman de nunta ... doi cameramani de nunta ... trei cameramani ... cati doriti.

Echipa de cameramani de nunta va fi alcatuita potrivit preferintei beneficiarului, si bugetului disponibil. Pentru majoritatea filmarilor de nunta / botez sunt suficienti doi cameramani / videografi de nunta.

Tehnica de filmare este compusa din camere video profesionale, dslr-uri, stabilizatoare, trepiede, monopiede, lumini auxiliare, microfoane, lavaliere etc.

Cateva recomandari pentru miri

In ziua nuntii fiti naturali, zambiti, purtati-va firesc, faceti exceptie de prezenta fotografilor si videografilor, distrati-va.

Nu va grabiti sa treceti peste momentele importante: intratul in biserica, taierea tortului, aruncatul buchetului etc.

Discutati cu cei de la restaurant pentru pastrarea luminii aprinse. Ati cheltuit bani pentru tinute, decoratiuni in diverse nuante, flori etc. Pastrarea luminii ambientale din local estompeaza luminile de club utilizate in exces de organizatori. Este nunta voastra, nu o petrecere in club.

La primirea invitatilor in restaurant, incercati sa evitati sesiunea de "pupaturi" prin intinderea in fata, usor exagerat, a mainii ce tine paharul de sampanie. Astfel, cu eleganta, evitati sa aveti fotografii cu grimasele ce apar in timpul "pupaturilor".

Mai povestim cand ne vedem ... 🙂

FAQs

Cum rezervam un cameraman pentru filmari nunti?
Telefonic, pe e-mail, cu cel putin 6 luni inainte de eveniment.

Va deplasati in afara Bucurestiului?
Da.

Editati materialul filmat?
Intotdeauna.

In cat timp primesc materialele?
La 15-30 de zile dupa nunta / botez.

Care este modalitatea de plata?
Avans la semnarea contractului, restul sumei la finalul evenimentului.

Primesc clip ''highlights''?
Desigur, daca doriti.

Se poate realiza sesiune video dupa nunta?
Da.

Primesc materialul brut?
Nu.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0