Cameraman de nunti

Cameraman de nunta - filmari la nunta si botez


Filmul nuntii

Ca orice film, poate dura intre 90 si 180 de minute. De regula, pentru o nunta medie, propunem 120 de minute de montaj. Suficient pentru acoperirea intregului eveniment. Valabil si pentru botez.

Filmarea de nunta, finalizata cu montajul profesional, va include toate momentele importante ale nuntii, dar si cadre de detaliu, portret, fashion, glamour. Eliminam din start ideea de meniuri inutile in montaj, sabloane adaugate peste imagini si alte brizbrizuri de prost gust.

Ati vazut filme artistice cu meniuri si inimioare pe marginea ecranului?! Stabilim de la discutiile premergatoare formatul in care va fi listat filmul nuntii: DVD, HD, FULLHD, Bluray. Mai nou, propunem varianta listarii pe stick, in format mp4 pentru ca utilizarea este rapida, calitatea imaginii este maxima, iar multiplicarea facila.

Echipa

Un cameraman de nunta ... doi cameramani de nunta ... trei cameramani ... cati doriti.
Echipa de videografi de nunta va fi alcatuita potrivit dorintei beneficiarului, si bugetului disponibil.

Echipamentul ...

Tot ce vreti. Camere video profesionale, dslr-uri, stabilizatoare, trepiede, monopiede, drone, dolly, lumini auxiliare, microfoane etc.

Cameraman vs videograf de nunta vs operator

Fiecare se autodenumeste sau este denumit dupa preferinta. Nu conteaza asta. Conteaza rezultatul muncii in final. Noua ne place titulatura de videograf de nunta :)
Flash ... intrebari si raspunsuri

Cum programam o intalnire?
Telefonic, pe e-mail, facebook.

Va deplasati in afara Bucurestiului?
Da.

Editati materialul filmat?
Intotdeauna.

In cat timp primesc materialele?
La 15-30 de zile dupa nunta / botez.

Care este modalitatea de plata?
Avans la semnarea contractului, restul sumei la finalul evenimentului.

Primesc clip ''highlights''?
Desigur, daca doriti.

Se poate realiza sesiune video dupa nunta?
Da.


Recomandari pentru miri

  • In ziua nuntii fiti naturali, zambiti, purtati-va firesc, faceti exceptie de prezenta fotografilor si videografilor, distrati-va.
  • Nu va grabiti sa treceti peste momentele importante: intratul in biserica, taierea tortului, aruncatul buchetului etc.
  • Discutati cu cei de la restaurant pentru pastrarea luminii aprinse. Ati cheltuit bani pentru tinute, decoratiuni in diverse nuante, flori etc. Pastrarea luminii ambientale din local estompeaza luminile de club utilizate in exces de organizatori. Este nunta voastra, nu o petrecere in club.
  • La primirea invitatilor in restaurant, incercati sa evitati sesiunea de "pupaturi" prin intinderea in fata, usor exagerat, a mainii ce tine paharul de sampanie. Astfel, cu eleganta, evitati sa aveti fotografii cu grimasele ce apar in timpul "pupaturilor".

Mai povestim cand ne vedem ... :)


Cere un pret