FotografiaTa

Cabina foto la evenimente

Photobox

Cabina foto la evenimente

Fotografii instant la evenimente

Cabina Foto garanteaza distractia la nunta, botez, petreceri private, evenimente corporate, scoli, gradinite etc. Va oferim varianta cabina foto deschisa, cu blitz-uri de studio si operator fotograf. In aceasta varianta fotografiile vor avea cea mai buna calitate.

 

Imprimarea imaginilor, obtinute cu sistemul photo booth, se face pe imrimanta speciala, prin tehnologia de sublimare a cernelii la 300 dpi, cu un spectru de 16,8 milioane de culori asigurand o profunzime excelenta a culorilor. Fotografiile rezultate vor avea rezistenta mare in timp, datorita protectiei UV asigurata de lacul adaugat pe suprafata imaginii.

Participantii la eveniment se vor amuza pozand in diferite ipostaze. Avand la dispozitie recuzita diversa (peruci colorate, palarii haioase, ochelari uriasi, masti etc.) distractia va fi maxima. Fotografiile realizate la cabina foto, vor fi tiparite instant si pana la sfarsitul evenimentului, toti participantii vor intra in posesia lor.

Dupa eveniment, beneficiarul primeste un link parolat, activ 30 de zile, cu fotografiile realizate la cabina foto booth ce pot fi descarcate sau distribuite.

Oferta cabina foto la evenimente:

• Cabina foto cu operator.
• Fotografii instant 10x15cm cu protectie UV si banda magnetica.
• Accesorii amuzante pentru fotografiere.
• Galerie foto online dupa eveniment.
• Pret de la 240€.

Oferta se poate personaliza in functie de preferinte. Suntem flexibili si receptivi la orice propunere din partea dumneavoastra. Trimiteti detalii despre eveniment si va contactam in cel mai scurt timp. Relatii la: 0720 006 050.

Mai multe informatii

Intrebari frecvente

Cabina foto este disponibila pentru nunta, aniversari, botez, evenimente de firma, lansari de produse si branduri, evenimente scolare etc.

Tarifele sunt decente si se vor stabili de comun acord, in functie de timpul de lucru solicitat. Pretul de pornire este de 240€ pentru 4 ore. Extra 60€/ora

Deplasare, fotografii magnetice instant, operator foto, toate fotografiile in format digital, recuzita, asistenta specializata.

Cabina Foto se poate inchiria pentru minim 4 ore.

Da, contra unei taxe de deplasare de 1€/Km.

Doar timpul de inchiriere al cabinei foto este limita.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0