FotografiaTa

Albume Fotocarte Personalizate

albume fotocarte personalizate

Fotocarte

Albume fotocarte personalizate

PRINT FOTOGRAFIC DE INALTĂ CALITATE. FOTOGRAFIILE TALE VOR FI EDITATE PENTRU PRINT FOTO CORECT.

Albume fotocarte personalizate, TIPARITE LA CALITATE FOTOGRAFICA, sunt demne de cele mai importante amintiri ale tale și suntem siguri că vei fi la fel de incantat de albumul tau fotocarte așa cum am fost noi când l-am creat.

Calitatea excepțională a fotocartilor noastre și gama de modele de coperți moderne și elegante fac diferenta cu adevărat. 

Albume fotocarte la calitate premium

Pe langa eleganta si calitate fotografica deosebita, albumul fotocarte creat de noi, ofera o durabilitate indelungata la manevrare, fapt datorat tehnologiei de legare si insertiei dure din textura filelor albumului.

Copertile albumelor fotocarte se pot personaliza, fie prin utilizarea unei machete tiparite, fie prin imbracarea lor in piele ecologica de diverse culori (veti putea alege din mostrele prezentate). Se poate alege si varianta combinarii celor doua modalitati.

Albume absolvire gradinita

Fie că pastrezi momente de bucurie de zi cu zi, cu copiii sau fotografii din cea mai importanta zi din viața ta, iti oferim albume fotocarte pentru toate ocaziile. Poti opta pentru o fotocarte cu coperte moi, în stilul unei reviste, pentru colecția de aventuri sau alege o fotocarte de lux cu coperte tari din material textil sau piele ecologica, pentru a transforma fotografiile tale preferate în moștenirea de familie de care să se bucure si generatiile urmatoare. Indiferent de design-ul ales, fiecare album fotocarte este personalizat si finisat la perfecțiune incepand de la editarea individuala a fotografiilor, machetare cu previzualizare, print foto de calitate, astfel încât să fii sigur că fotografiile tale sunt pe mâini bune

Preturi albume fotocarte

albume fotocarte personalizate

Fotocarte patrata 20x20cm
de la 90€ – 20 pg
+pg = 4,5€

albume fotocarte personalizate

Fotocarte patrata 30x30cm
de la 120€ – 20 pg
+pg = 6€

Preturi albume fotocarte

Fotocarte landscape 30x20cm
de la 110€ – 20 pg
+pg = 5,5€

albume fotocarte personalizate

Fotocarte portret 20x30cm
de la 110€ – 20 pg
+pg = 5,5€

Albume absolvire gradinita

Fotocarte absolventi 20x20cm
de la 16€ – 6 pg
+pg = 3€

Ai nevoie de ajutor pentru albumul tau?

caracteristici

Albume Fotocarte Personalizate

Piata abunda in oferte generoase cu preturi atractive. Diferenta dintre noi si ceilalti ofertanti, este reprezentata de calitate si concept. Personalizarea profesionala a unui album fotocarte, consta in conceptul unic al machetarii si pregatirea in prealabil a fotografiilor pentru tipar. Serviciile noastre se adreseaza fotografilor profesionisti si clientilor pretentiosi, atenti la detalii, consumatori de fotografie de calitate, ce vor ca amintirile lor sa fie pastrate intr-o fotocarte de colectie, cu design unic.

FOTOCARTE

Machetare

• Machetarea se realizeaza manual cu previzualizare si eventuale modificari.
• Machetare concept unic pentru fiecare album fotocarte.
• Trimiti fotografiile prin wetransfer.ro.
• Fiecare fotografie va fi editata pentru print, la calitate fotografica.
• Vizionezi probele online si se fac eventuale modificari.
• Utilizam materiale de cea mai buna calitate, cu rezistenta mare in timp.

FOTOCARTE

Compatibila pentru

Se recomanda pentru orice tip e fotografie incepand cu  fotografii de nunta, fotografii de familie, fotografii de vacanta, fashion, portofoliu fotomodele, cataloage produse si terminand cu fotografii de prezentare firme.

Hartia fotografica de foarte buna calitate, montata pe un suport rigid din plastic, cu grosimea de 1mm, confera siguranta si rezistenta la manevrabilitate pe timp nelimitat. Deschiderea albumului la 180 de grade, permite tiparirea integrala. Copertile sunt confectionate din materiale de calitate superioara, rezistente la temperaturi extreme si umezeala.

FOTOCARTE

Caracteristici

• DimensiunI album fotocarte: 20cm x 40cm / 30cm x 60cm – coperti deschise.
• Albumele foto carte pot avea dimensiuni personalizate.
• Hartie foto raster la interior
• Hartie foto metalica laminata pentru coperti.
• Deschiderea 180 grade, permite machetarea integrala.
• Coperti din piele ecologica in diverse culori.
• Coperti din plush rosu.
• Coperti tiparite si laminate, cu aspect perlat.
• Tiraj minim: 10 file rigide (20 pagini).
• Finalizare in 3-5 zile lucratoare de la aprobarea machetarii.

FOTOCARTE

Tiparul

Tiparul de calitate, intregeste procesul de manufacturare a unei fotocarti, scoate in evidenta cromatica machetarii, detalii, straluciri, umbre, reflexii, tonuri etcUn album fotocarte tiparit profesional, pastreaza imaginile tale timp indelungat, in conditii excelente. Machetarea albumului include si corectia fotografiilor pe care le trimiteti. Chiar daca au fost facute de fotografi amatori sau chiar cu telefonul mobil, fotografiile dumneavoastra vor avea aspect profesional.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0